Efter promenaden mötte vi upp den här söta familjen=)

Bröderna=)
Ikväll ska vi vara barnvakt åt lilla Amelie då Mikael och Sejal ska på restaurang och fira sin bröllopsdag=)

En dag - en promenad


Beviset på att jorden är rund=)
Vi promenerade över bergen till en annan stad.. 6,5km upp och ner... tog LÅNG tid men var grymt. Välplanerad som vi är så hade vi med oss ungefär 1dl vatten......fick panik efter 30 min typ... haha som tur var hittade vi något rör där upp i berget med vatten som såg fräscht ut... släckte törsten bra! Har inte kolat v än iaf;)
Lite mer trollskog.
Åh en trappa...=)
Hus i sikte!!! Tillbaka i civilisationen =)
Äntligen framme efter vårat lilla äventyr=)
Hittade världens bästa uteservering...mat, vatten=) Världens godaste grillade kött  som man fick steka färdigt själv på en stekplatta.. äntligen kunde vi få det medium/rare precis som vi ville=)
Världens mysigaste abuelo som ägde restaurangen! Servitrisen var en ung tjej (hans barnbarn) som inte kunde ett ord på engelska, så när hon skulle förklara att vi skulle steka det sista på köttet själva förstod vi ingenting då ropade hon..
-ABUELOOO(morfar).. så kom den här fantastiska gubben med en tand i munnen ut och förklarade för oss på flytande engelska. Snacka om att vi blev imponerade=)
Gammal sjöman vettuuuu......

Igår

Vädret är helt underbart! Solar och badar och har det gött!
Världens undergång????
besteg ett berg..
Två töntar på upptäcktsfärd i trollskogen!
Snygging!!
Dramatiskt landskap.... ja lite...=)
Apan

Jazz

Hooooola!!!!! den här veckan fram till måndag kommer bli grym!!!!!!!! Idag slappardag.. Har precis slutat skolan och inga planer, kanske låter tråkigt men det ör helt fantastiskt skönt, ska läsa i min bok o gå långpromenad, laga mat o bara SLAPPA!!! :) I morgon börjar jazzfestivalen.. Då sk vi mötas ett stort gäng på stranden och kolla konsert med BB King.... största jazzartisten alive..?? kommer bli GRYMT:) Efter det spelar Aloe Blacc..me gusta mucho..iiihh känner mig sjukt uppspelt inför detta:) jazz o partaj hela helgen lång, sen är vi lediga på måndag, då ska vi åka på bussresa och prova riojaviner...tjoho!! lycka!!! kram

Efter Regn kommer solsken..... eller????

I helgen har vi tagit det ganska lugnt, myst med Mamma och Reine och ätit god mat. Igår åkte dom hem och de blev dåligt väder igen efter 3 soldagar=( På eftermiddagen anlände Mikael, Sejal och lilla Amelie...=)
Har precis slutat skolan för dagen och det ser faktiskt ut som det är fint väder ute nu igen, detta väder alltså, det går upp och ner som en bergodalbana.  Det uppringar ju trots allt spänning i tillvaron...
De går inte att ladda upp bilder för att internet är för segt, STÖRANDE! Men så e de mäet!
Snart dags för storshopping på supermaran, kylen är tom och vi har inte råd att äta ute mer, iallafall inte på några dagar=)
Hej så länge
Föreresten.. På Torsdag börjar den årliga Jazzfestivalen i San Sebastian, det inviger dom med en gratis konsert på stranden med BB KING... inte dåligt va??

I kväll ska vi grilla på Jesus

Vamos a la Playa
Dåligt väder, men en fantastisk utsickt=) Här är vi på världens sötaste lilla nöjespark, mitt uppe på berget.. ska visa bilder senare från Davids kamera.. det finns alltid något att göra även om inte solen är närvarande;)
Lite lyx-mys igårkväll.. mamma o Reine bjöd på Cava och Pintxos med oxfile, gambas och risotto de queso.. inte fel alls=)=)
I förrgår var vi på utflykt till en annan liten stad, Hondarrabia.. myspys och sol på stranden!
Mycket mys.. här i vårat vardagsrum.. parmaskinka, brie, salami, mögelost, rödvin, kex och mojitos!
Utsickten från tivolit... och ett snyggt par=)
Lite party blev det med..........=)=)=)
En gullig affär...
Nu ska jag skynda mig ner till stranden! Allt gott så hörs vi senare! Har en hemlis att berätta!! KRAMAR

PAMPLONA - San Fermin

På väg... vi åkte över höga toppar och djupa dalar..
En timme senare var vi framme. Lite uppspelta.... Vi hade nu en hel natts festande framför oss.. och ingen sömn för en 13.00 dagen efter.
Matador 1
Matador 2
Matador 3
Matador 4
Matador 5
Galnaste fyrverkeritet jag sett i hela mitt liv.. 22 minuter långt. Klockan 23.00 varje dag under en veckas tid.. undrar hur många miljoner det kostar egentligen.. men de va grymt!!!!=)
Små gatorna i Pamplona.. där det några timmar senare skulle springa hundratals människor blandat med tjurar.
Tjohooo, jag tror alltid att jag är större än vad jag är.
Kan nog vara den roligaste festbilden på mig och David, man ser ju på vilken nivå vi är här hahahahahahaha så himla kul.
Klockan 06.30 entrade vi stadion för att få bra platser... lagom mosiga pch goa..
När tjurarna och människorna från gatorna anlände så fick jag psykbryt (inte helt utan anledning) och började gråta hysteriskt. Man fick se stora bildskärmar på tjurarna när dom stod i sina "stall" och tuggade och åt, helt ovetandes om vad som komma skulle... dom blev totalt misshandlade, nästan till döds för att sedan slaktas. FYFAN säger jag bara. Det var flera hundra människor på en tjur (inne på arenan) dom omringade tjurarna och sparkade, slog och skar tills dom i princip föll ihop. Medan alla på arenan skrek "DÖDA TJUREN". Jag förstår inte hur detta kan vara lagligt, om inte det blir förbjudet inom en snar framtid så måste de vara något fel på reglerna innom EU.
Trots att jag nästan hoppades att människorna skulle bli stångade till döds inne på planen så är jag ändå glad att jag var där. Hela festivalen bortsett detta var fantastisk och man får ett klarare synsätt på saker och ting. Viva San Fermin och Heja tjurarna!
Puss o Kram nu ska jag till stranden och möta upp Malin, Christofer, David och MAMMA som är här och hälsar på=) Mysigt!

skitdag men ikväll blire galet.. buss till Pamplona

Ja det är inte svårt att skratta=)
Snyggingarna posar.
Coolminen! också snyggingar...
Vissa dagar e de så gööööött, andra inte, idag är det 17 grader=( KALLT!
Början till Solnedgång på ön vi var på=)
fullsmockat på stranden.
En gammal bild som jag trodde var härifrån men den är från förra sommaren. Jag gillar den så den kan få vara med ändå!
Hamnen vid gamla stan i San Sebastian, så romantiskt;)
The Iland! Isla Santa-Clara
Piñxo grillad champion fylld med ost, "toppad" med aioli och stekt serranoskinka... m.m. Behöver jag nämna hur gott detta är? Bland det godaste jag ätit.
Så här står man och äter, vi sitter aldrig ner längre, sånna dumheter har vi slutat med.
Ikväll... dadaratatataaaa så drar vi till Pamplona. Kommer blir GRYMT!! =)

Fiesta en la Isla privada

Jag är ledsen men det är så segt att ladda upp bilder just nu... hann bara lägga upp dom här innan allt blev segt. Igår så tog vi bussen till en annan stad, Fuentarrabia (samma namn som våran gata har) det var jättemysigt och hur fint som helst, vi solade å badade åkte vattenrushkana (nej jag vet inte hur det stavas) och åt piñxos.. perfekt dag=) Helgen var också grym, i fredags var vi på en fest på en privat ö, medmassa folk, buffe och gratis bar å musik.. de va bara bäst och jag bara njöt av att vara där. Solen gick ner precis över oss kändes de som å allt var fantastiskt. Blablabla jag kan mala på så här hur länge som helst. Men allt är faktiskt helt underbart här. I morogn kommer Malin och Christofer hit o hälsar på.. ska bli så skoj=)=) och i slutet på veckan är det Pamplona, running with the bools... Europas 4 största festival. Kommer bli galet. OCH NEJ jag ska inte springa och jag hatar det här med tjurarna... men fasen vi är ju så nära... måste ju dra dit. Inte mitt fel.........=) Jag är sjukt trött och irriterad på internet just nu så därför blir det inte mer en så här.. Har slängt upp lite musik som vi dansar till när vi är ute... love.


Jag trodde att jag skulle vara jättepoetisk och skriva världens längsta, vackraste blogginlägg här i San Sebastian, men vet ni vad... det blev helt totalt tvärtom.. jag har inte tid... jag missar för mycket om jag sitter vi datorn, och det vill jag absolut inte=) Vill inte missa en sekund! =) Föresten så har jag glömt berätta massa saker, en sak är att andra veckan vi var här så åkte jag iväg själv på en bussresa o testade Stand Up Paddeling... hur kul som helst.. man står upp och paddlar på en surfingbräda och gör trick osv.. paddlade över på franskt vatten=) Hmm känns som jag redan har skivit detta.. måste kolla när jag har publicerat. Isf blir jag rädd för mitt dåliga minne. Puss o Kram imån ska det bli 34C i skuggan. Vamos a la playa!

RSS 2.0