Rostar min egna musli...........


Det där med att aldrig få tummen ur....

Jag har kommit på en sak med mig själv, allt jag ska göra tar 3-4 timmar. Jag ska bara duscha innan jag kommer in till stan, 3-4h. Jag ska bara tvätta en maskin, 3-4h. Jag har bara referenserna kvar att skriva, sen är jag helt klar, 3-4h. Jag ska bara gå och träna lite, 3-4h. Jag ska bara kolla ett avsnitt BB, 3-4h.
Men en sak som inte tar 3-4h det är min nya blogg... tror att det var ca 1år sen som jag skrev att jag bara skulle "bygga om lite" sen skulle jag börja blogga på min egna blogg och allt skulle bli så fint och   bara veta vilka planer jag haft på videogrejer å effekter. MEN.... jag har inte börjar än. Så nu ger jag mig själv en till changs att ta tag i detta. Det är ju skitskoj!! Ska dessutom få fotat en header av en duktig fotograf (som går i min klass) i helgen, ska bli så skoj!!!! Tror att resultatet kommer bli så GRYMT!!!! Men som sagt när den nya bloggen blir färdig vet man aldrig. Tänk att det skall vara så svårt att göra något för och til sig själv! Men deadline juli....! Då får den fasen va klar!
Nu blir det träning lite InDesign-pill och sen jobb till 22:15!
Puss

<3


Grattis Stefan 25år



HAHAHAhahahahahahahahahahahahahahaha...

Hittade den här bilden på min iPhone!!!
Vem är denna människan????
Tror att människan möjligtvis ska ut och springa och är jävligt förbannad... hahaha sikken idiot va..!?

helt ok


Jag har varit hundvakt i en vecka!

Vi har åkt färga till Brännö!
Det var väl fint med en liten röd tulpan mitt upp i allt...
Hej!

ZZZZZZZzzzzzzzzZZZzzzz

Jag ser ju helt förstörd ut!!! Det är jag inte!!! MEN!!!! Jag har muskelinflammation, mens och det bränner i magen.. alltså magkattar från inflammationsdämpande medicinen.
SKITKUL!
Nu ska jag läsa Effektiv, visuell kommunikation och fila på mina bokomslags-skisser som jag skall skicka in i månbitti. Alltså till en skol-inlämning. Kulkul men har IKKE ärvt min farmors talang för att måla. Färg och form kan jag MEN måla det kan jag inte. Kan nog vara sämst i världen. Jag vet inte ens hur man målar en kräfta, jag försökte förut men det blev ingenting, det blev bara några streck och så en liten stjärt som såg ut som när man målar en orm-tunga.

 

Detta har hänt idag:

 


1. Typ ingenting
2. Jag sa till en kille på jobbet (som skulle köpa cigg) att nu behöver jag inte fråga dig efter leg någon mer gång, nu känner jag igen dig. Kille "det har ju inte gått snabbt precis, jag har seriöst mått psykiskt dåligt hemma för att du kräver ID varje gång, som att du låtsas som att jag inte finns???" Sen gick han! Väldigt roligt sagt el väldigt creepy, kan inte bestämma mig.
3. Jag är hundvakt denna veckan och förut så hörde jag konstiga ljud från sovrummet, jag gick dit och tittade och upptäckte att Theo hade blivit galen och kastade runt sin säng (hundbädd) för att efter det sätta på den. Jucka alltså. Jag lätt honom hållas, hellre det än kuddarna i vardagsrummet. Han får skylla sig själv det är han som ska sova i den sen. Mohaha.
4. Alla människor jag möter ser helt kokta ut.

Känner lite så här.. checkar gärna ut från min muskelinflammation nu.....

Gäsp...

Danny Saucedo????

Kollar på nyhetsmorgon där Danny berättar om att han är katolik. Han nämner då hur han hade funderingar om han var homosexuell i tonåren och hur jobbigt det var för att han inte vågade prata med någon och så. Han peppar unga att kunna tala öppet med vuxna och varandra. Sen säger han så här.... tänkte mycket på om jag var homosexuell, sen kom jag på bättre tankar och började träffa tjejer.
Que....?!

Ajajaj...

Standard.. det har hänt sååååå mycket och jag har såååååå mycket att berätta!! Men så är det ju det där att det blir aldrig av!! Så nu blir det inte så mycket. Man måste vara i rätt mood när man berättar något. Har iaf en del bilder att bjuda på, men det är bara det att jag har en sådan djävulusisk träningsvärk i röven och låren så jag orkar SERIÖST inte lyfta mig ur stolen och hämta USB-sladden och föra över bilderna. Det är för smärtsamt, det är INTE VÄRT det.

Ja för er som har FB så blir det här väldigt tjatigt. AJAJAJ jag har varit så dum. Det är inte klokt. Jag har gjort utfall med tolv kilos "medicinboll" fram och tillbaks över golvet på Sportlife tills benen skakade så mycket så det var dags att avbryta. Om jag bara hummar å räknar lite i uhvudet så tror jag att jag gjorde ca 30- 40/ ben, vet inte om det är mycket eller lite men det skiter jag i för det gör så ont!!! Jag är Invalid!!!! Körde förövrigt trappmaskinen i 30 min innna jag började. VÄLDIGT SMART när man inte gjort utfall på ca 6mån, minns inte ens sist.

 

 

För en stund sendan kom jag på att jag tror min kropp bestämade sig för att utlösa denna fruktansvärda värk efter händelse...........

Det var i natt vid ca 03:30 snåret. Hahaha jo för då var det så att jag klev av på hållplatsen i Lackarebäck, på väg hem från Valand och brudarna;) Blev polare med några på vagnen, ett par och en ensam kille å vi tjötade å skrattade och bla, bla. Vi börjar traska upp mot den låååånga gatan hem som aldrig tar slut. Då knackar jag killen på axeln, jag baaa duuu snälla kan inte du göra mig en tjänst? Innan han hinner säga något börjar jag igen... asså jag e ju tjej och det här är jätteviktigt för mig... tänk om jag hade gått här själv!! Vad hade jag gjort då?? Fattarrruuuu??!
Han ba...?
Jag ba, Du får springa bredvid mig nu!! Jag måste klara att springa hela vägen hem även om jag har högklackat, tänk om jag blir jagad av en mördare nästa gång!(?)
Han tittade på mig och nickade, han förstod! Å så kubbade vi.... Han vek av till nått hus innan mitt och jag flåsade och gapade tack och hejdå i farten och sprang vidare hem..


Tog nog i lite väl där... i och med att man hade högklackat och så.........................och långklänning.....

RSS 2.0