Ett minne

Det är inte varje dag man sitter längst fram vid panoramafönstret på en dubbeldäckad buss. Det får mig att dyka tillbaka i tiden och plötsligt är jag inte längre på väg till Göteborg. Nej, min slutstation är Berlin. Jag är spänd och förväntansfull, världen är så stor. Det är första gången jag reser på egen hand, jag är 14 år gammal. Jag har fått bästa platsen på bussen, helt otroligt, jag slänger upp benen i sätet bredvid och tittar med nyfikna ögon ut genom rutan. Vi stannar till och ett stort gäng japaner kliver på, alla har varsin kamera....... Hela gänget sätter sig på resterande lediga säten bakom och bredvid mig. Dom fotar allt, och pratar japanska på högsta volym. Dom till och med hänger sig över mig för att ta en bild (på vad) vi åkte på en motorväg och dom fotar ALLT, vägen, himlen, diket. Klick klick klick klick KLICK. Det gjorde mig galen det där klickandet. Till slut var jag framme på Berlins centralstation, hauphtbanhof. Fjärilarna flaxade i magen när jag klev av bussen. Bussar kom körandes åt alla håll, allt var så stort och jag var så liten. Sen fick jag syn på honom, rött hår, pipskägg och fullt av tatueringar. Min coola kusin. Vi tog hans bil till väst och svängde in på en av de finaste adresserna. Ambassadörsvillan tonade upp sig bakom grindarna och min mage sprudlade av förväntningar. Och här skulle man bo i en vecka..sova i samma säng som prinsessan Viktoria sover i när hon är på besök. I kylen låg det levande humrar på silverfat och allting var så fint.


Håll inte i hatten, jag har inget liv just nu!!


Jag har stått i busskuren x antal gånger, typ 2 om dagen..
David har gosat med sin brorsdotter och vi har blivit bjudna på en god middag.
Jag har lånat ut min kropp i forskningssyfte, här klämde dom ihop mitt fett och stack in en mega sputa å görade nålen fram och tillbaka medan dom typ pumpade ut lte fett för hand, detta utan bedövning. Ja jag skriker på bilden hehe..!
Sen kan man tro att jag har världens pattar också, de får man gärna men det är tyvärr två tröjor som är instoppade där för att inte vara ivägen för farbrordoktorn.
Lite fettgojs som runnit ut...hehe
Tömmde 7 rör blod och satt i en "smärtmaskin" där dom typ klämde mig på olika kroppsdelar och så skulle jag säga till (skrika AAAAJ) när det övergick från ömmhet till smärta och så antecknade dom några siffror på de. Det var alles, sen var det klart.
Jag har fotat mig till bloggen och sen struntat i att blogga. Inte hunnit.
Mamma har fyllt 42 år, hipp hipp hurraaa, här vare kalas!
Eller.. det har inte börjat än, endast VIPen är på plats.
Vi har varit på vinprovning (på mammas riktiga födelsedag)
Ost och vinprovning, väldigt smarrigt och trevligt! Svårt att hålla reda på glasen dock.. men ett var väldigt gott, alltså väldigt, väldigt gott, de där andra till vänster, eller hur va det nu.
Jag har lagat supergod japansk wook med massa ingefära och chili.
Stresshantering, andas ut och in, in och ut. Tog paus från allt pluggande en stund och kombinerade ett härligt bad med bondesökerfru på tv4play.
Detta är jag NUU, nytränad, pluggskadad, trött, blek och oduschad. Skål på det.
Multivitamin full med b-vitamin, magnesium och allt möjligt gött. Fräser gött i munnen.
Vad har hänt mer????!?!?!?!
Pluggat, som sagt. Varje dag.
Jobbat några pass.
Myst med pappa och farsdagfikat.
Fått en kontorsstol hemkörd.
Varit på tjejkväll hos Ida, mycket trevligt.
Varit ute med strömstadvän, klasskompis och gött gäng. Spelat biljard.
Skulle bjudit på middag men låg och kräktes istället, förmodligen matförgiftning eller av methotrexate, yo no se.
Hängt på Victorias salong och fixat håret.
Fikat med Tessan och kollat bio.
Myst hos Jessica som har fixat mina naglar.
Tränar typ varje dag, på riktigt (shhhyyyy till vi ser resultat=)
Har inte hänt så mycket på det senaste, har mest hållt mig hemma då den här kursen är som en böld i röva.
11 dagar kvar av ångest sen är den slut, ska bli så otroligt skönt och ser fram emot nästa kurs med glädje.
Har säkert glömt berätta en massa, men så är det. Hinner inte skriva mer nu!
Eller föresten David har opererat bort sin ena visdomstand idag, stackarn. Han har så ont och är helt svullen, stygn i munnen och allt=( Jag har pluggat hemma idag så ställde mig och lagade en stor köttfärs och tomatsoppa vid lunch som har stått och puttrat hela dagen. En hel flaska rödvin, tomater, chili, vitlök, dijon, mörk oxbuljong, lök, nötfärs och en massa goda örter. Den smakar ljuvligt och David kan äta utan att tugga.
Nu blir det att skriva lite till på ett mördararbete, sen blir det en go dusch och sängen. I morgon går bussen mot borås 07:21.
PUSS OCH KRAM
JAAJAaaaa detta har jag lyssnat på också.. jag har blivit knäpp i skallen tror jag... bara lite.....
Gyptian, jag kommer aldrig tröttna haha.

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter på bussen mot Borås och börjar vakna till liv. Försökte ta en bild för det är så vackert ute idag... Men jag ger upp, bussen kränger och solen blir på fel håll osv.
Ögonen känns smuliga och vill blunda en stund till... Jäsp


Är man prinsessa på natten så är man.......

.........Quasimodo på dagen.
När man efter den obligatorisk bakisduschen måste gå och lägga sig igen, naken, i fosterställning på sängen......
Då är det inte gött.
Den känslan.

Ni vet precis vad jag menar.

Afternoon Tea med Emy på Fröken Ohlson


Det var länge sen

Hej! Länge sen jag skrev något här. Har inte direkt haft någon motivation till att blogga och då får det vara tills jag blir sugen igen.
Livet sen jag kom hem från San Sebastian, DONOSTIA, har väl rullat på i lagom fart. Jag har börjat plugga i Borås och läser Webbredaktörsprogrammet på 2-3 år. Har inte bestämt hur länge jag ska läsa än, beror på om det dyker upp några jobb eller inte. Eller rättare sagt om jag lyckas knipa åt ett fett jobb!!!!! För det är ju upp till mig ingen annan. =) Just keep up the good work som man bör minnas.
Än så länge har jag läst två delkurser - webbkommunikation innehåll och design och fotografiska bilder för webb och tryck. Det har gått förvånandsvärt bra så jag känner mig otroligt nöjd. Så fina omdömen som jag fått på inlämningar och foton har jag nog aldrig fått i hela mitt liv. Kul och härligt att få en liten självförtroendeboost inför kommande kurser. Kursen som vi började med förra veckan har jag inte riktigt fått grepp om än, den heter Cont Man/XML så ni kanske förstår varför;) Men det är nog ganska lätt ändå, datahacker som man är........hahahahaha eller inte. Tror ändå det är lätt att lära sig. Yes it is.
Ja just det LIVET, varför skall det vara alldeles för jobbigt och påfrestande ibland?
Min stackars lilla kropp. Har varit förkyld sen slutet av augusti och haft en tre veckors lunginflammation på det. Jag har kommit igång med träningen igen men det tar på kroppen att aldrig få vara fri från virus och skit. I fredags tränade jag, David, Emilie och Simon mage och bål och igår tränade jag och David rygg och bål och i morse var vi ute och powerwalkade i 40 min. I morgon blir det ben.
Blablabla fy vad tråkigt att läsa OCH skriva, det är ju nästan så man börjar lipa.
Om två timmar ska vi på middag hos Davids bror, Sejal och lilla Amelie, ska bli mysigt.
Innan jag slutar måste jag berätta att vi bokade en resa till Puerto de la Cruz i natt, vi åker den 22 Januari, ska bli så gött! Detta är ett typiskt scenario i mitt liv...
Klockan är 00:30 och David ligger och sover inne i sovrummet, jag själv sitter i soffan med iPaden upptryckt i ansiktet och läser någon artikel, blogg eller liknande, eller som igår kollade resor. Jag har tittat till och från i två veckor för att hitta någon grym resa men de jag har hittat har David tyckt varit för dåliga, typ för sunkigt hotell eller liknande. Men i natt så visste jag att jag hade hittat resan som passade oss båda perfekt, jag vill åka till Puerto de la Cruz och bo nära stranden och centrum, David vill bo på ett fint hotell och ha frukostbuffé (för ett rimligt "student"-pris). När resan poppade upp på VING så tänkte jag bara shit, this is it! Så jag hoppade upp i sängen och väckte David (inga konstigheter) tryckte upp iPaden i fejjan på han och han föll direkt. BOKA sa han, 5 minuter senare var det klart!
Ja, det var väl allt för nu.
Hej! Länge sen jag skrev något här. Har inte direkt haft någon motivation till att blogga och då får det vara tills jag blir sugen igen.&nbsp;<div><br></div><div>Livet sen jag kom hem från San Sebastian, DONOSTIA, har väl rullat på i lagom fart. Jag har börjat plugga i Borås och läser Webbredaktörsprogrammet på 2-3 år. Har inte bestämt hur länge jag ska läsa än, beror på om det dyker upp några jobb eller inte. Eller rättare sagt om jag lyckas knipa åt ett fett jobb!!!!! För det är ju upp till mig ingen annan. =) Just keep up the good work!&nbsp;</div><div><br></div><div>Än så länge har jag läst två delkurser - webbkommunikation innehåll och design och fotografiska bilder för webb och tryck. Det har gått förvånandsvärt bra så jag känner mig otroligt nöjd. Så fina omdömen som jag fått på inlämningar och foton har jag nog aldrig fått i hela mitt liv. Kul och härligt att få en liten självförtroendeboost inför kommande kurser. Kursen som vi började med förra veckan har jag inte riktigt fått grepp om än, den heter Cont Man/XML så ni kanske förstår varför;) Men det är nog ganska lätt ändå, datahacker som man är........hahahahaha eller inte.</div><div><br></div><div>Tror ändå det är lätt att lära sig. Yes it is.&nbsp;</div><div><br></div><div>Ja just det LIVET, varför skall det vara alldeles för jobbigt och påfrästande ibland?&nbsp;</div><div>Min stackars lilla kropp. Har varit förkyld sen slutet av augusti och haft en tre veckors lunginflammation på det. Jag har kommit igång med träningen igen men det tar på kroppen att aldrig få vara fri från virus och skit. I fredags tränade jag, David, Emilie och Simon mage och bål och igår tränade jag och David rygg och bål och i morse var vi ute och powerwalkade i 40 min. I morgon blir det ben.&nbsp;</div><div><br></div><div
Blablabla fy vad tråkigt att läsa OCH skriva. Om två timmar ska vi på middag hos Davids bror, Sejal och lilla Amelie, ska bli mysigt.
Innan jag slutar måste jag berätta att vi bokade en resa till Puerto de la Cruz i natt, vi åker den 22 Januari, sa bli så gött! Detta är ett typiskt scenario i mitt liv...
Klockan är 00:30 och David ligger och sover inne i sovrummet, jag själv sitter i soffan med iPaden upptryckt i ansiktet och läser någon artikel, blogg eller liknande, eller som igår kollade resor. Jag har tittat till och från i två veckor för att hitta någon grym resa men de jag har hittat har David tyckt varit för dåliga, typ för sunkigt hotell eller liknande. Men i natt så visste jag att jag hade hittat resan som passade oss båda perfekt, jag vill åka till Puerto de la Cruz och bo nära stranden och centrum, David vill bo på ett fint hotell och ha frukostbuffé (för ett rimligt "student"-pris). När resan poppade upp på VING så tänkte jag bara shit, this is it! Så jag hoppade upp i sängen och väckte David (inga konstigheter) tryckte upp iPaden i fejjan på han och han föll direkt. BOKA sa han, 5 minuter senare var det klart!
Ja, det var väl allt för nu.

Natt

Äntligen blogg.se app. Början på nått nytt?? Får se imån! Nej jag är inte full. Godnatt



RSS 2.0