Vilken remix är bäst????

1.
2.

3.

4.
Vilken är bäst???
Jag gillar allihop men 3 och 4 är mina favoriter just nu.. dom får mig att bli partysugen=) ska nämligen ut på stan och träffa Gabbi och ta ett eller några glas vin om en stund;)
Jag och Fia (och någon) i fredags=)
Jag och Jennifer på Park Lane
Jag in my old room.

Tack "någon"

Tack "någon" för pengarna du hade tappat på gatan igår. Dom kom till bra användning, "student" käk.
Entrecote, svensk färskpotatis, sötpotatis, meloner, skinka och lite annat jox.
Nu drar jag iväg och lämnar prover, hämtar ut lite kompletterande betyg och tränar. Om fyra dagar åker vi, måste boka tvätttid också. Typ, Nu.

Godnatt små skatter

Ikväll har jag och Victoria fixat varandra i håret, färgat å klippt och snackat skit=) Nä inte skit men snackat ikapp oss sen sist=) Nu ligger jag i sängen hos mamma och ska försöka sova. Men jag har massa problem, jag mår skit, ont i huvudet, illamående plus att det känns som jag typ ska få en blodpropp i ena benet. Kramp kanske. Det blev inte bättre av att det precis kom krypandes en myra på täcket, som jag precis bäddat rent med mammas lyxlakan. Va fan kom den ifrån...usch!! Jag smätte iväg den.. men helt plötsligt såg jag en till på lakanet, alltså jag dör, är det myrinvation här eller var det samma myrjävel. Finns det ens myror på kungsgatan??? Tror ni det kliar lite på mig nu eller... tänk er under det svarta täcket. FYFAAAAN Jag får panik och mår skit. Kommer nog gå jääättefort att somna, det kommer aldrig gå!  Nu är jag så trött och har så ont i huvudet så nu börjar jag till och med fundera på om myran har krupit ut från mitt öra, jag kanske har ett myrbo inne i huvudet, det är därför jag har så ont, my god, tänk om det är ute med mig. Ni fattar ju vilka normala tankar som rullar runt just nu. Mina 8 tabletter metrotexate som jag svalde för en timma sen gör ju inte saken bättre, jag vill sova när jag har tagit dom, annars spyr jag. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH jag blir ledsen, jag vill ju bara sova.
Lyssnar föresten på den här fina låten som jag snodde från en blogg precis..
Jag har lämnat tillbaka Theo till Matte och istället sover den här krabaten jämte mig i natt. Han har inga myror i sin vackra vita päls om det är de ni tror, han är innekatt! VArning för djurblogg!!
Så här glad var jag förut idag, de var ju kul för mig! Det är jag fan inte nu kan jag lova!
Stackars mig, stackars mig, ingen bryr sig om lilla jag.. eller hur går den där klagovisan.... den är iofs bra.... eller.........

Nu är han vaken

- Upp och städa med dig din latmask!! Vågar du trotsa den här blicken, HA??
-Sitta i sängen och fota, jag förstår mig inte på dig Emilie. UPP MED DIG! Annars gör jag likadant med dig som med den här strumpan. TJI HA! Fattarruuu..!!!

Jag ligger kvar i sängen idag


Jag måste dammsuga, diska och det hänger rentvätt överallt som inte hann torka igår innan dom slog av strömmen i tvättstugan. GAH. Theo stensover på golvet efter morgonpromenad, morgonbajj och frukost. Jag orkar inte gör någonting än, jag ligger kvar i sängen och leker lik tills Theo vaknar. Jag vet jag ska göra för att slappna av, jag ska kolla på dummies i Lyxfällan.
Jag chekkar ut tills mamma kommer och hämtar mig och Theo. Sen bär det av till Alingsås!

GAIS - bara så länge det finns stjärnor över oss, bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

HÅKAN HELLLSTRÖM - GAIS NYA AMBASSADÖR





KLICKA HÄR!! för att läsa artikeln.

gästsängen...=)


Theo

Theo blir bättre och bättre med "morgonkissen". I måndags ville han gå ut redan kl 06.30 och igår kl 07.00.. men idag 07.45, dadaratatataaaaaa! Duktig vovve! Theo har precis ätit frukost, "kycklinghundmat", den åt han upp på ca 10 sek. Efteråt såg han riktigt nöjd och belåten ut. Han trippade iväg till gästrummet, jag smög efter och tänkte att nu är det hyss på gång, men där hade jag helt fel! Istället hoppade han upp i gästsängen och gosade ner sig ordentligt i överkastet och sen slocknade han igen. En riktig liten livsnjutare det där. Nu blir det ägg, skinkmacka och nyhetsmorgon... för min del alltså.

Min favoritlåt


Det är inte mitt fel att det är så ful video hehe... jag föredrar att inte titta på den, eller jag vill verkligen inte titta på den;) Jag vill lyssna i mina hörlurar (med bäst ljud) och drömma mig tillbaka till Thailand och härliga dansgolv. ÅH känslostorm:) Testa!

Sanningen

Alldeles för mycket jävla russin i salladen. Efter tre skivor kallrökt skinka fick det vara nog, fyfan vad äckligt!!!! Men jag ger mig inte för det. IKKE. Snart ska jag äta kallrökt eller lufttorkad skinka igen, jag ska lära mig tycka om det.
Mat som jag redan lärt mig att tycka om för att jag har tvingat mig själv att smaka många gånger och för att jag ätit det av artighet.
Mögelost
Sill
Strömming (Har altid gillat smaken men fick panik för alla små ben förut..)
Soltorkade tomater
Pepparot
Senapssås
Vilt kött (Typ rådjur och älg)
Lamm (Fy fan vad gott)
Sushi (lax än så länge)
Ostron (när det är lite garnering på, typ lök, koriander + citron)
Rosmarin
Gräddtårta (Mest av artighet)
Flädersaft (Ryser dock fortfarande)
Kapris (i lagom dos)
FRAMTIDA MÅL!!!
Kallrökt/lufttorkad skinka
Ärtsoppa
Ansjovis (typ i Jansson eller panerad ska tydligen vara gott..............)
Vildsvin (sjukt mycket viltsmak)
Ostron som dom är
As stark mat (hemskt)
DETTA ÖNSKAR JAG ATT JAG INTE TYCKTE OM!!! (men tyvärr det gör jag)
Gåslever
Kebab (Kan ju vara vad som helst som är ihoppressat där i)
Grillkorv med massa äckel i
Färdig-köttbullar
Kalv Bress
Huvudet på kräftan ( Det godaste jag vet, kräftsmöret, ni som älskar kräftor vet vad jag menar) Inte hjärnan!!! hehe.
Jaha hur kom jag in på allt detta nu då... jo det vet jag precis hur det gick till, det är så tråkigt att plugga så min hjärna kommer på vad som helst att skriva om förutom det jag borde.
Min hjärna lurar mig!!!!!!!



du låg på gatan medan rymdskeppen sänder meddelanden genom atmosfären

Satt precis och sjöng och stoltserade med att jag kunde hela texten till denna låten.. ända tills David tittade in i köket med en sur uppsyn..
- Kan du vara tyst!!!

Tack för den...Karlar vet då inte vad som skall uppskattas!!
Jag som sjöng en sådan vacker text tillsammans med Håkan....!
Theo verkar vara tillfreds med min sång i alla fall, han snarkar som en gris i hallen. Tur för honom att han inte vet att han ska gå på natti-promenad snart. Sen ska han få sova igen, hela natten hoppas jag.

Dagens middag..

Emilies fetaost-sallad
Isbergssallad
Gurka
Kvist + coctailtomater
majs (gröna jätten)
rödlök
russin
fetaost
dressing
rödvinsvinäger
olivolja
salt
peppar
salladskrydda eller dom örterna man har hemma.
Blanda efter tycke å smak.. Toppa med kallrökt skinka (jag tog fyra skivor).
Klart att jag använde våra Villeroy & Boch tallrikar idag bara för att det skulle se snyggare ut. Det skulle jag inte gjort annars för dom är jobbiga att diska........ eller rättare sagt tar dom upp mycket plats i diskhon.. (ingen diskmaskin=sämst)
Jag gillar egentligen inte kallrökt skinka men jag försöker lära mig.
Jag vill inte vara en tråkmåns i Spanien som inte kan äta deras fantastiska seranoskinka. Det ser ju så himla trevligt ut att äta det;) eller vad säger ni? Lite goda ostar, gourmetskinka, starka korvar och en flaska rött på det. Sofistikerat.
Träffade föresten Malin och Christofer på gymmet, så jag fick träningssällskap=)=) Väldigt trevligt. Innan vi gick hem bokade jag och Malin upp oss på ett pass klockan 09.00 imån bitti. Kommer inte ihåg va det hette.. men nått med att lyfta små viktbollar typ.. hehe.. de blir grymt!
Detta blev inte det fantastiska mega-inlägg jag lovat, men så är det ibland.. jag drar till med en vit lögn och ni går på en nit. Sånt händer.
Föresten när jag ändå är här inne och donar så måste jag visa vilken bra hundvakt jag är, Theo älskar mig och jag honom.
Jag låter honom få bästa platsen i tvsoffan.
Han matchar vårat "gula" golv, ryamattan och puffarna, och han gör det med stil. Han får gärna sova en stund då vi varit ute och gått fem gånger idag. (Två gånger med David)
Han har fått presenter av mig! Som gynnar både mig och honom.
Denta-sticksen för att han luktar lite i munnen och detta kanske kan vara till hjälp och bra för dom små tansebissarna. Hundben för att jag hittade han gnagandes på min dvdskiva förut, han gillar att gnaga.
Jag måste visa ett foto på min fina baltjej och typ svägerska som jag fixade i håret förut idag. Theo har hjälpt till lite också, han har bitit i borsten och slickat lite på flätan.
Helt fantastiskt! Hoppas du får det fett på marsstrand Camilla!
Suckpuststön... nu måste jag ta tag i mig själv och läsa om Jean Racines pjäs Faidra.. Jag verkligen, verkligen måste!
Lite långt blev inlägget iallafall, se där, ibland har man tur!
Ha det fint!

Nu drar jag till gymmet..

Längtar efter min celcius... hatar att man svettas så mycket av den bara. Jag har fått order på en lapp av min "hemma PT" ... så här står det.. Chins 10 x 3 Sittande rodd 10 x 3 bröst i töntmaskinen 10 x 3 axelpress i töntmaskinen 10 x 3.... kondition!!!  ;)

Jag är hundvakt=)

Mys i soffan till mästarnas mästare. Imån kommer ett feting inlägg...

God förmiddag!

Snart kommer Malin och plockar upp mig, vi ska iväg och träna på Sportlife!! Blir fjärde dagen i rad nu för min del.. gött. Längtar till min Celsius kiwi/jordgubb (förbrännings sport-dryck) så himla god. David är typ min PT i måndags tränade jag hmmm armar och bröst, tisdag kondition, onsdag rygg och axlar.. idag blir det tjejträning, MAGE, RUMPA o kondition... nu ringer Malin, måste rusa... nice att åka bil till gymmet;)
PUSS

Lite bilder från våran galna fest!

Lägger upp lite bilder nu och skriver mer sen när jag har tid.. är så stressad just nu med min tentajävel!
Här möttes vi upp===) Hade varit fint väder hela dagen, exakt klockan 16.00 när vi möttes upp så började det regna!
Det kom folk från alla håll, från bussen, bilar och stekare från taxi;)
Upp för en MÖRDARBACKE och in i skogen! Här är festlokalen... ett vindskydd!!! Det räcker gott och väl...;)
Världens bästa gäng i VÅTT och tort!
Dommaren Kjell (David pappa) delar upp oss i lag och dirigerar ut regler. LAG ETT, MAGGAN O.S.V..... hehe....
FÖRSTA LEKEN!!! TÖM OCH SVÄLJ..klassisk ölhävartävling. Varje lag (ca 5pers) dricker en öl i taget på tid. Snabbast lag vinner! Enkelt pch bra! När ölen är slut hålls den tomma burken ovanför huvudet som bevis.. om man inte  orkade eller kunde dricka tillräckligt snabbt men ändå vill ställa upp för sitt lag så fick man givetvis tömma innehållet över huvudet om man ville. Några valde även detta alternativ...HAHA!!!  
Uppställning! Malin kör hårt i dunjacka!!!
Ett av lagen!
Hehe... Sophie ser lite skrämd ut därbak, snart är det din tur!!
Robert ställer upp för laget.... haha jag dör!
Även Sophie går all in! Vilket lag!! HAHAHAHAHAHAHHA=)
Våran gravida kvinna går all in.. MEN OBS OBS OBS VATTEN I BURKEN!!!! VATTEN I BURKEN VATTEN I BURKEN!!!!
Första tävlingen avklarad!
Det var ju lite blött som ni ser, men det glömde vi snabbt efter denna leken kan jag lova.. Kommer mer bilder senare... hade egentligen inte tid å skriva detta inlägget nu men kunde inte håll mig! Fyfan vilken rolig kväll vi hade...=)=)
To be continued..=)=)

Haha


DOKTORN GE MIG SMALPILLER TACK

Promenad fram och tillbaka till gymmet (2-3km). EN TIMMES super-damp-powerwalk på högsta fettförbränningspulsen på bandet. Drack en celcius (förbränningsdryck) på det med. Rätt nöjd. På vägen till gymmet var jag och David och kollade in den hemliga platsen där vi ska ha fest på lördag. Kommer bli grymt. Vi ska ha en sex-kamp (istället för 5-kamp) bara för att sex-kamp är mycket roligare och kan tolkas hur man vill. Hihi. Det kommer bli sjukt roliga lekar. Längtar. Nu håller vi bara tummarna för fint väder och för att folk inte kommer bajsenödiga. Kommer nämligen inte finnas några toaletter förutom om man vill lägga en baj "the old style" rätt i skogen. Det vill inte jag iallafall.
I morgon ska jag till läkaren kl 08:15 och checka upp en grej med mina händer och min ämnesomsättning. Hoppas jag får vätskedrivande och kortisonsprutor i handlederna och förbränninspiller så jag blir smal. (halv skämt)
Kära vänner, allt gott.
/Emilie
Den här ska jag studsa till på lör!

11/5

Det känns som lugnet före stormen här i Mölndal. Grå, tjocka moln skymmer hela himlen. Fönstret som står på glänt slår till då och då och små kyliga briser träffar min hud. Jag blickar ut genom fönstret, ingen människa syns till. Det är som att världen står still. Ett starkt sken träffar mitt öga. Allt är så stilla. Och plötsligt, en kraftig smäll, det skakar till i hela huset. Jag ryser och det bildas små knottror på min hud. Jag vänder mig om och ser en mörk skugga, den rör sig snabbt och rakt emot mig...
Åskan har kommit....

Men hallå lyssna på den här då..

Världens mysigaste låt som jag helt hade glömt bort..  känslorna bara virvlar i hela magen när jag hör den. Det var tack vare Scrubsavsnittet ikväll som låten gjorde sig påmind.
LOVE
PAXAT den ska jag spela på mitt bröllop!!=)

Jag älskar Willys!!

I förmiddags powerwalkade jag till Sportlife o tränade och sedan handlade jag på Willys som ligger precis bredvid. Två kassar köpte jag.
ett nät avokado.. typ 6-7 stycken
2 askar coctailtomater
en klase kravbananer ca 1kg
6 clementiner
5 stora morötter
2 gula lökar
2 röda lökar
2 stora majsburkar
1 gurka
dubbelpack Wasa sportknäcke
1kg fruktmusli
Kokt delikatess-skinka 1,5hg
blåbär/vanlij youghurt
vanlig youghurt
200g gravad lax
Äkta grekisk feta, ett paket
Colgate tandkräm
2 påsar
200kr kostade det. Billigt och bra.
Hörs sen, måste springa ner och hämta tvätten.

Nu drar jag på kalas!


Hur bra är inte den här volvo-reklam-låten?????


Sommardag i Maj

Mamma glassar i solen med halsont..
Theo svettas med sin lilla kompis igelkotten.
Färska räkor!! Efter detta blev det panerad strömming med mos och lingon och mormors egenplockade rabarberpaj. Mormor lagar världens godaste mat. Jag åt dock inte rabarberpajen för jag ville vara lite nyttig iallafall men fick färska jordgubbar istället=)=)
Glidarn;)
Handboll.. liten vinst...hehe..
Bus-mys med Theo hela dagen lång.
Nä nu måste jag läsa lite noveller tills i morgon, ska nog sätta mig på baksidan i solen. Men så tråkigt att sitta själv på våran innergård... känner mig typ uttittad..hehe.
Puss

7/5

Godmorgon! Har precis ätit frukost, två ägg och en fullkornsmacka med leverpastej. Jag åt bara vitan på äggen idag för gulan smakar ju blä. Gulan fick David i present av mig hehe.
Igår kväll hade vi mys-middag o spelkväll med mina syskon o deras respektive + två små vovvar. =) David stod för maten som blev kanongod. Grekiska biffar med klyftpotatis, rödvinsås, tsatsiki och en tomat o rödlökssallad. Såååå gott var det!
Strax ska vi iväg och träna på Sportlife, hurtbulligt en lördag förmiddag jag vet. Tycker jag iallafall;)
Efter antiklimax på gymmet så bär det av till Alingsås.. =)
Ett gött gäng!!
Kram

Vissa dagar..

Idag har jag varit på Sahlgrenska å röntgat händer och fötter.. på torsdag ska jag lämna prover. Tre rör blod varannan vecka. Ibland varje vecka. Höjd medicinering. Nu var det lite mer en ett år sedan jag fick reda på att jag var sjuk. Det är en ganska svår sak att ta till sig. Jag har ingen "farlig" sjukdom som jag kan dö av men trots allt en sjukdom som jag kommer leva med resten av mitt liv. Det går inte riktigt att ta på. Jag förstår det men ändå inte. Jag vill inte. Känslan av att vara sjuk. Inte bara nu, utan resten av mitt liv.
Vissa dagar slår det en som en käftsmäll rätt i ansiktet.

Är det här respekt, djur och människor emellan??

På mitt nyputsade fönster...

Hej hopp, lite valborgs pics

Vackra tjejerna Sophie o Julia =)
In love <3
En glad värmlands-tjej=)
Massa go grill mat and homemade salad..=)
<3
Jag fick festival-känsla i slottskogen..
i wonder why....=)

RSS 2.0