Jag är sämst på att plugga idag!

I morse var jag och sökte extrajobb och sen dess har jag FÖRSÖKT plugga hela dagen. Har i stort sett inte fått gjort ett skit. Hatar känslan när man bara sitter och stirrar framför datorn och klockan går skitfort. AAAAH blir galen. Kanske lika bra att åka in till stan och fika med Gabbi istället....... ja, här blir ju inget gjort ändå!

Going out!

Grönt metallic naglack.... why not....?
Nu åker jag på inflyttningsfest!

God afton!

Tittade precis på Schulman Show, förra fredagens avsnitt då Marcus Birro var gäst.
Team Birro.
Annars då, har precis gjort en potatisgratäng med massa vitlök som jag har ställt in i ugnen, doftar rätt gott om man säger så.
I skolan idag så råkade jag dricka ur en killes (i min nya klass) vattenflaska istället för min egen. Märkte det eftersom han hade en Loka citron medans jag hade kranvatten i min. Det var lite pinsamt eftersom jag såklart gjorde en stor scen av det hela så att alla hörde.
Han försökte skämta bort det och säga att det är ingen fara för du är väl inte förkyld?
-Nejdå, (och så kom min ärlighet fram) eller bara lite förkyld, alltså jag har precis ätit klart pencillin mot en lunginflammation men alltså det är nog ingen fara.
Pinsam tystnad
-Ok, jag vill inte ha vattnet.
Tittade precis till min potatisgratäng... potatisarna flyter i formen, tror jag hällde på för mycket mjölk och grädde=(
Jag mätte inte.....
Trodde jag var naturbegåvning...............

Hej gammal goding


Nämen Hej!

Ja vad har hänt sen sist..
Det blev korsdrag i lägenheten när jag var inne i sovrummet och sovrumsdörren slog igen så att låset eller handtagskolven gick sönder så jag kunde inte komma ut. Satt där inne i nästan 2 timmar innan en killkompis kom och slog sönder dörren.
Jag slog i en kant till sätet på bussen så högt så att det ekade vilket gjorde att alla tittade på mig. Då skulle jag låtsas att det inte gjorde ont fasten jag bara ville skrika så jag satte mig utan att titta under mig och höll på att missa sätet. Efter det satt jag och klappade på mitt ben och gungade lite lätt fram och tillbaka och tänkte helvetesjävlaskitjävel för att det gjorde så ont (enkelstötkänsla gånger 1000). När jag tog av mig byxorna på kvällen såg jag att knät var svullet och grönt.
Vi var på kalas hos min syster och jag pratade så livligt så att jag råkade "spotta" mat på David två gånger medans alla kollade på. Hur var det nu, låt maten tysta mun. Eller tugga inte med mat i munnen som min bror brukar säga.
Jag och David har gått emellan Bergakungen och Bio Palatset på 7 minuter. Gabbi och Stefan hade bokat biobiljetter till oss och såklart gick vi till fel biosalong för att möta dem.
Åkte upp och ner i tre olika hissar till samma våningsplan i skolan innan jag hittade till min lektionssal igår.
Våra träningsband på gymmet har uppgraderats till nya fräscha modeller med egen fläkt som man kan ställa in i olika lägen. GILLA. Nu slipper man se ut som en dränkt katt när man springer på bandet, nu känner jag mig som Carola i fångad av en stormvind istället.
Men har det inte hänt något kul då..... jo det ser ni väl!
Är jag inte lik Birros fru?
HAHAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

RSS 2.0