Going to bed

Feting inlägg i mån!

Vasastan

Åker hem till Emelie och Simon i Vasastan. Hörde att det ryktades något om Oliver och Dry Martinis.....

Jag letade efter den här låten överallt, men kunde inte få tag på den. Så jag köpte den på Itunes för 9kr.

Det känns lite suspekt att jag sitter och skriver om en mordutredning samtidigt som jag lyssnar.
Nyfikna?
Ni kommer väl inte kommentera som vanligt, Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Om jag skriver lite oftare så kanske ni börjar.
.....annars kan ni skita på er.

Running 10km/h lost 600kcal.. sen gick jag hem och åt bacon.


Lägenheten!

Vi har skrivit kontrakt på en hyresrätt på Eriksberg. Jag är så glad och det kommer bli världens finaste lägenhet, den skall vara klar i sommar! Det är en 2:a på 61kvm och med öppen planlösning! Perfekt!
Ni andra som söker lägenhet i Göteborg, tappa inte hoppet, vi fick våran lägenhet genom Boplats. Nej det är inte ett skämt, vi fick den genom Boplats.
Titta så fint! Ni ser väl hur fint det kommer bli?
Så här kommer utsikten vara från ett av våra fönster, in mot "kanalen" eller vad det nu heter, där kan man ha båtplats om man vill.
Så här kommer utsikten vara från nästa fönster. Helt ok. Alla vänner som har båt kan praktiskt taget segla in till oss på vägen. Välkomna i September.
Kan vänja mig vid att ta färgan över till stan istället för bussen, gud så mysigt! Rätt över till Järntorget, eller Operan! Annars så blir det buss över Hisingsbron..
Skitdålig bild men den är tagen genom ett smutsigt fönster på färgan. I huset i mitten kommer vi att bo.

Så säger du... haha..!


Tin Candle

Här sitter jag och myser, lyssnar på musik och har det bra. Visst är det här ljuset gulligt som jag köpte på stan idag? Det doftar julafton i hela lägenheten.
Jag och Gabbi varit på Frölunda torg och shoppat julklappar och ätit Indisk mat.
Kebap masala, nanbröd, lammbiffar.. you name it!
Konstigt att man kan bli så himla trött av att gå i affärer, helt slut. Men det är väl det här ständiga mörkret som gör det också. Om en stund ska jag träffa Gabbi igen, vi ska träna!
Måste bara säga, fyfaaaaaan va gött det är att ha tagit bort mina akrylnaglar, aldrig mer långa naglar, inte på ett bra tag iallafall! Nu kan jag skriva snabbt på tangentbordet igen och knappa på min iPhone utan att få krupp! AS SKÖNT är vad det är!=)
Här är jag i morse....helt ok.. vinden och regnet har gjort sitt och nu ser jag ut typ så här...
Trött emilinski! Jaja lite smiligt men så är det att blogga!
Gabbiiiiii! Skinntightsen som jag lånat av dig, använder du dom eller??? Dom är så jävla snygga!! Tur att vi ska ses om 40 min, kanske är det så att du har köpt dom här i närheten (då vill jag köpa likadana) eller så kanske du har tröttnat på dom och då köper jag dina! Vi får se;)
'
Mamma!! Så här ser tröjan ut som du ville att jag skulle kolla på åt dig!!
Vill du ha den i Julklapp?

Hard Rock utan Transor

Blogga, blogga, bloogga! I helgen var jag och David i Stockholm och hjälpte Ludde (Davids lillebror) att flytta! Det var full fart och fullt ös! Kvällen slutade med att jag och David hamnade på båten nedan och festade till 05:00 tillsammans med en skånsk polis. Väldigt roligt och jag har ett minne av att jag stod och rockade längst fram (nästan på) scenen till något coverband som uppträdde på en våning på båten. Hehe hard rock halleluja!
Fick höra efteråt att det var en gayklubb?!?!
Det märkte jag inte alls, kan inte varit det i lördags??? Det var alldeles för "grabbig" och hetsk stämning för det och polisen vi festade med raggade brudar för fullt. Men om så var fallet så var et säkert därför vi hade så grymt skoj men undrar isåfall vad jag gjorde på typ en "rockspelning" istället för att tillbringa kvällen med någon härlig transa i baren ;) Jag lovar det fanns inte en enda transa på hela skeppet!! =(
Ja förutfattade meningar, men hallå glitter, skumpa och glamour PLUS transor ingår på en gayklubb!! Så är det bara!
Hihi.
På söndagen var vi ganska trötta men tvingade oss upp vid si så där klockan 12:30. David och Luddes kompis sprang iväg till Coop och köpte en god lyxfrulle bestående av Brämhultsjuice, färska frallor, rökt skinka och melon. TIPSTIPSTIPS, att ta ett bett på en vattnig melon på bakisen är det godaste som finns! På riktigt!
Efter frukosten drog vi iväg och shoppade till Luddes lägenhet. Grabbarna stack till IKEA medan dom släppte av mig på en mega Coop. Det här blev resultatet......
Nu kan Ludde städa och laga mat i sin lägenhet...=) Sen att jag fick stå och vänta på kilarna utan för Coop i en timma, rakt upp och ner, som en idiot! Det är en annan historia.....
Nu ska jag kolla på Breaking Dawn! Puss & Kram

Mormor har julpyntat lite


RSS 2.0