Brödig pannkaka and eggs from hell..

Detta är en vanlig lördag i mitt liv.
Jag vaknar av att David står bredvid soffan och frågar varför jag aldrig kom in och la mig i sängen i natt. Med grusiga ögon tittar jag upp, oj, jag måste ha somnat. Lamporna lyser fortfarande, jag har mysbyxor och tröja på mig, lite mascara kvar och håret i en knut på huvudet. Det knövliga duntäcket som jag bar ut ur sovrummet kvällen innan ligger nerknuffat vid fötterna. Jag lyfter huvudet några centimeter till och ser datorn som fortfarande står på några centimeter från huvudet. Klockan är 07:30 och jag har sovit som en gris i cirka fem timmar.
David tycker att det kanske är dags att lägga sig och sova i sovrummet istället, han ger mig en snabb puss för att sen rusa iväg för att döma handboll. Jag är fortfarande alldeles för nyvaken så jag vet inte ens vart han ska, men jag vet att han ska komma hem klockan 16:00, bra för vi ska åka iväg hemifrån klockan 18.
Jag lägger mig i sängen. Med datorn. Fan. Känns lite hårt under kudden, ojdå där låg min bok som jag läste i torsdagskväll tills jag somnade. Suck.
Kikar lite på daton medan jag ligger och tänker på att vi har alldeles för många ägg i kylen. Shit dom kommer ju bli gamla, vad ska jag göra. Jag vet, pannkakor.
Klockan är 09:30 när jag sliter upp kylen och beskådar våra alldeles för många ägg. Blir äckelmagad när jag tänker på att vi eventuellt kommer äta omelett till middag inom en snar framtid på grund utav detta.
Börjar blanda pannkakssmet, tjoffar i lite hit och lite dit, hur va det nu, lika många ägg som deciliter mjöl och dubbelt så mycket mjölk, hm måste springa och kolla på google. Slänger i lite salt och lite socker också. Börjar elvispa min stora smet. Kommer på att vi inte har någon sylt hemma och att jag inte vet vad jag ska göra med en massa pannkakor klockan 10.00 på morgonen. Lika bra att fräsa på lite finhackad bacon och göra ungspankaka som David kan ha till lunch i skolan istället. Vi har ju rårörda lingon. Perfekt.
Tittar i kylen igen, fan jag tinade ju kyckling till igår men jag var ensam hemma så vi lagade aldrig någon middag. Jag måste steka upp kyklingsh*lvetet också annars blir den dålig. Slänger på lite vitpeppar och curry-krydda.
När klockan är 10:15 står jag i köket med en stor färdig ungspankaka som ser lite brödig ut plus en stekpanna med stekta kycklingfileér. Jag tänker att detta är inte normalt men skitsamma. Jag plastar in allt och ställer det i kylen, käkar två knäckemackor och dimper ner i sängen igen. Med Datorn.
The Hills season 4 maraton (började kolla från säsong 1 i S.S).
Klockan 12.00 får det vara nog, hoppar in i duschen och tvättar, inpackar håret osv. Lyssnar på min halft galna granne genom väggen. När jag nästan tappar hennes röst för en stund springer jag till köket och hämtar ett glas och trycker mot badrumsväggen för att höra bättre. Det är sant. Jag står naken i badkaret med ett glas tryckt mellan örat och väggen.  Hör nu ännu sämre och ställer glaset åt sidan, är det inte så man gör? Eller hmm vad har jag sett det någonstans, får en känsla av att det kan ha varit något banprogram eller liknande....god. Like oh my god.
Anledningen till varför jag står och tjuvlyssnar på min granne är att jag är rädd för att hon skall få ett psykbryt på den 2åriga pojken som bor där inne.
Sedan spektaklet i badrummet så har jag pluggat och läst på om hur man skapar en perfekt såkallad Persona, intressant och fastnade alldeles för länge på en engelsk webbsida om detta.
Tiden går fort och jag har inte målat naglarna än, jag har inte torkat håret, men jag har valt ut kläderna som jag skall ha på mig ikväll. Ikväll ska vi nämligen till Kungälv och fira min underbara vän Sophie Storm som fyllde år igår.
Om 30 min kommer Ludde, Davids bror, hit och skall klippa sig, han har med sig en Iphone till David och en router till oss.
Efter klippningen skall jag göra mig fin och sen iväg på en bussfärd på ca 1h. Känner på mig att det kommer bli en grym kväll ikväll, som alltid med mina vänner!!
Oj nu kom Ludde, Hejdåå!

Kommentarer
Postat av: Emy

Du är bara för go!! Skrattade mig igenom inlägget:)

2011-09-22 @ 10:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0